12,22

Ja idag är jag o min underbara Älskling förlovad gud så underbart o inte heller så långt kvar tills våran lille kommer heller. Älskar dig mest av allt min älskling. Hoppas det alltid kommer vara du och jag. Vill inte leva med någon annan än dig du är mitt allt.

Älskar dig Alexandra Olsson


08,49

Hej allt gott folk. Ja idag är det julafton o idag händer det massa roliga o spännande saker.

Älskar dig Alexandra Olsson

09,11

Hej igen gott folk. Nu är vintern här i alla fall. Svin kalt ute o snö. Men det är ju kul för alla barn att det kommit snö. Själv tycker jag inte det är så kul men men enligt vädret så blir det ju kvar över jul i alla fall o det tycker jag är skönt. Ska det ändå vara snö ute så kan det ligga kvar så det inte blir en massa blask av det. Ja snart är det ju julafton i alla fall. Så det börjar närma sig slutet på allt väntan på att den lille ska titta ut. Kommer ske mer roliga saker me innan han kommer ut men det skriver jag när det är gjort. Ha det gott alla hoppas ni får en trevlig jul det ska jag ha i alla fall.

Älskar dig Alexandra Olsson

10,00

Hej igen gott folk. Fan i morse vaknade jag vid 07,00 så är trött som fan idag. Min älsk somnade inte förän vi 06,00 för att våran katt går runt o jamar. Idag blir det en lugn dag. Inget direkt att göra men vi får väl hitta på något. Sitter här o kollar på tv o väntar på att min älskling ska vakna. Älskar verkligen henne mest av allt. Är så jävla glad över att jag träffat henne. Hon har hjälp mig med mycket den kvinnan. Hon är den bästa som finns...

Älskar dig Alexandra Olsson

17,03

Hej igen alla glada. Har haft lite mycket att stå i o så. Men skriver väl några rader här igen. Både jag o älsk är as trött idag. Min älskling mår illa o är jätte trött jag har tandvärk o är piss trött. Just nu sitter jag o tittar på pimp my ride annars har det inte hänt så mycket idag. Våra små pojkar flyttar nu i veckan. Kommer att bli väldigt tomt här utan de två små busfröna. Ne ska väl ta o kolla på tv nu men ni får ha det så bra. Förresten allihop nu är det bara 11 veckor kvar till han tittar ut gud så kul det ska bli.

Älskar dig min älskling Alexandra Olsson

RSS 2.0