09,27

Vaknade nyss skittrött.. SÅ jag skriver lite mer senare sen

Ha det gott folk

19,22

Tjenixen gott folk..
Idag har ja varit på möte uppe på ams det gick bra men det är ju så tråkigt. Men allt gick ju bra så det var ju skönt. Var ute hos mormor efter det o tog en bulle o en kopp kaffe det var gött. Sen ringde pappa oxå o vill komma in till akuten i link för han hade problem med armen efter operationen.

Sen måste jag ju tillägga att det snart är 7 mån med den bästa flickan i världen Alexandra Olsson. Hon är så jävla underbar finns ingen så underbar som den tjejen. Hoppas att det aldrig tar slut mellan oss. Skulle nog bli galen utan dig. Du är den bästa på allt... Har aldrig varit med om någon som dig i sänghalmen i alla fall du är BÄST BABY!!!!!  Älskar dig jätte jätte jätte massa... Allt du gör för mig känns så bra även om det bara är att tända en cigg åt mig eller hämta en kopp kaffe. Du är helt UNDERBAR!!!!
ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT GUMMAN FINNS INGEN SOM DIG... VILL BARA HA DIG O INGEN ANNAN GLÖM ALDRIG DET MÅNGA KYSSAR DIN BABYBOOO

Ha det bra gott folk

12,24

Nu har jag varit på den där jävla gruppträffen med ams. Var som om man var typ ett år eller nåt. Massa jävla skitlekar


Det suger!!!!!!!!!!!!!!!!!

22,56

Hej mitt första blogg inlägg här..

Idag har vi varit på möte på ams. Det var piss tråkitg o i morgon ska vi dit igen på något lär känna varandra möte på korpen. Började ju med att vi missade tiden var där kl 09,00 fast det inte började förän kl 13,00 så det var ju bara att åka ut till mormor på en kaffe en sväng. Sen hem o laga lite mat när vi var färdiga där uppe.


Måste ju såklart tillägga att jag har den mest underbaraste flickvän i världen finns ingen annan som hon, hon är mitt allt älskar henne så enormt mycket finns inte ord för hur mycket det är. 

Nu ska vi gå o lägga oss snart o mysa i sängen sen blir det sova ska ju upp tidigt i morgon igen för att gå till korpen på den där jävla träffen, fan kan ju tro att man går på något jävla vuxen dagis

Men vi höres ha det gött gott folk Bye

Kärlek

Älskar Alexandra Olsson

RSS 2.0