08,27

Hej allihop. Hur är det med er? Här är det väl inte så bra. Blev så jävla besviken på en person igår.En dagen säger du att jag betyder så mycket för dig nästa dag ja då har jag aldrig brytt mig tror inte på dig eller något. Känns inte som att jag betyder ett skit för dig. Men det är väl bara tacka och ta emot annars älskar jag väl dig inte.

Sen förstår jag inte hur du kan säga att jag inte älskar dig, Du måste älska att såra mig det måste vara så. Såna saker du sa i går jag förstår inte hur man kan säga så till en person som man säger att man älskar. Undra om du verkligen gör det och om du verkligen har gjort det någon gång. Jag vet inget längre i alla fall inte sen i går. Jag vet inte vad du känner, jag vet inte om du tror på det jag säger. Det ända jag vet är att jag älskar dig mest av allt. Annars vet jag inte mycket om oss två längre... Love you snuffy
Sen då en jobbig sak till min morfar ligger på sjukan. Han får inte behålla mat eller något sånt tycker synd om han.

08,00

Hej godmorgon gott folk... Nu var jag här idag igen.. Fan jag har börjat att få svårt att sova svårt att somna på kvällarna o vaknar och är jätte trött.. Ska i väg o jobba kl 14,00 så det ska nog gå bra. Jobbar lite väl mycket nu och det ger ju ett resultat i att jag inte kan vara så mycket med min älskade som jag vill. Men jobbar man inte så får man ju inga pengar heller och det är ju bra att ha.. Ne får se om det inte blir för sent i kväll så kan jag skriva e

Du är mitt allt gumman

du är mitt allt gumman     Det finns ingen som du baby


08,24

God morgon gott folk... Hoppas allt varit bra har tyvärr varken orkat eller haft tid att blogga. Men nu kommer ett inlägg i alla fall. Jobbar ju rätt mycket nu så har ju inte så mycket tid över. Jobbar ju som försäljare. Rätt kul faktiskt. Har lyckats sälja 6 maskiner hittils på ca 1,5 mån det är rätt bra som ny börjare o i motala tycker jag..


Sen Då en sak till vill att alla ska veta att jag älskar min flickvän Alexandra Olsson över allt annat. Har aldrig träffat en sån trevlig, söt, rolig, snygg, vacker o helt underbar tjej förrut. Hoppas verkligen på att det kommer hålla mellan oss livet ut.. Ja vi ska ju flytta snart me det ska bli jävligt skönt kan jag säga o slippa den här staden komma bort från allt jävla folk som snackar skit hela tiden.

Och er som har gått runt o sagt att jag är en player ja då har ni fel, i alla fall nu kan jag säga. Man går inte till andra om man får det man vill ha hemma. Och jag får allt jag vill ha.. Alexandra är den första tjejen som kan visa att hon verkligen älskar mig av hela sitt hjärt. O att någon kan visa det betyder jävligt mycket för mig för det är ingen som någonsin gjort det förut.

ÄLSKAR DIG MEST GUMMAN MIN ALEXANDRA OLSSON!!!!!!!!!!!!

HOPPAS VI ALLTID KOMMER VARA TILLSAMMANS  PUSS PUSS PÅ DIG

Ha det bra gott folk ska försöka bli bättre på att blogg

RSS 2.0