08,53

Godmorgon på er alla människor. Idag är jag jätte trött vaktmästarn kom o ringde på dörren runt 8.00 inte så kul han skulle fixa vårat handfat på toan. Idag blir det att tvätta o städa Sen ska vi väl åka iväg en sväng o hjälpa några bekanta. Ne nu är det dags för mitt morgonkaffe o titta på tv. Ha en bra dag gott folk..

Älskar dig Alexandra Olsson o det mest av allt. Ser fram emot att våran lille kommer ut me men tiden går ju så jävla sakta..


22,38

Hej igen alla glada idag har vi varit runt o flängt överallt jävligt trött på att köra bil kan jag säga... Ne nu blir det att ta ett bad sen in i sängen o se en film tror jag. I alla fall kramas med min älsk..

Sov gott gott folk

Älskar dig alexandra olsson

02,24

Hej igen alla glada läsare. Nu har vi flyttat till en ny trevlig lägenhet med uteplats på båda sidor. Vi tycker det är jätte skönt o vi ska inte tala om vad katterna tycker om det..

Fan vilken lång tid det är till den 23 feb då känns som det aldrig blir februari. Vill att våran lilla pojke ska komma ut nu så vi får se han...

Ska väl ta o köpa en bilbarnstol någon dag me vi har bestämt oss för att vi ska köpa en med bas i alla fall...

Ne nu är det väl dags att sova. ha det så gött o sov så gott.

10,40

Hej igen det var ett tag sen. Tänkte jag skulle ta o titta in o höra av mig igen. Ja nu har ju vi flyttat o bytt bil o massor annat plus att det inte är så jätte långt kvar tills vår lilla pojke kommer ut.. Ne nu ska jag ut o hämta lite kaffe kanske skriver senare


Älskar dig alexandra olsson

RSS 2.0